Over ons

CRM-software.nl is een website van Eurolutions, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Utrecht onder nummer 37102174. BTW-nummer: NL002097294B45. Het is opgericht in 2020 om een overzicht te bieden van de verschillende aanbieders op het gebied van CRM.

Op deze site vind je naast een overzicht met aanbieders ook allerlei handige informatie-artikelen. Zo publiceren we veel informatie over het nut, de implementatie, voordelen of juist verschillen tussen de systemen.

Eurolutions
Molensteyn 60-B
3454 PT DE MEERN (UTRECHT)

Doelstelling

CRM-software heeft als doelstelling door middel van het bieden van een goed overzicht bedrijven te informeren over de keuzes en overwegingen van CRM-software. De kosten voor het maken en onderhouden van CRM-software worden terugverdiend door middel van advertenties. Daarnaast betalen aanbieders een vergoeding voor de opname in de lijst. De content zelf is echter altijd (met de intentie tot) onafhankelijk. Voor meer informatie zie de pagina met uitleg over cookies en privacy.

Andere uitgaves van dezelfde uitgever

Zie voor meer informatie de site van Eurolutions, een internetbureau gevestigd in De Meern (Utrecht). KvK: 37102174. Je kunt ons mailen, tweeten of gewoon bezoeken.

Kantoor CRM-software Vind ons op Google Maps.

Auteursrechten

Artikelen zonder bronvermelding zijn gemaakt door (of in opdracht van) Eurolutions zelf. Bij artikelen die door andere auteurs geschreven zijn is boven- of onderaan de pagina een bronvermelding opgenomen. In veel gevallen is gebruik van teksten van artikelen na aanvraag mogelijk. Hiervoor is echter wel altijd schriftelijke toestemming nodig.

Teksten en links hebben altijd de intentie betrouwbaar en onafhankelijk te zijn. Het kan echter voorkomen dat Eurolutions, of een gastauteur, bronnen gebruikt of links plaatst naar websites die (na verloop van tijd) onbetrouwbaar of zelfs onjuist blijken te zijn.